Csokifagyi házilag
Miután felfedeztem a házi banánfagyi készítés rejtelmeit, próbáltam kísérletezni is vele. Így született a csokoládé fagyi.
A fagyasztott banánt 1 ek instant kakaóval és 2 ek normál kakaóporral krémesítettem fel, majd dobozba tettem, és úgy tároltuk a fagyasztóban felhasználásig.
A csokifagyi fagyasztás után keményebb, mint a natúr banánfagyi, és fagyasztás után sötétebb lesz, mint ha azonnal fogyasztjuk.
És szerintem ez is mennyei. (o;
A fagyasztott banánt 1 ek instant kakaóval és 2 ek normál kakaóporral krémesítettem fel, majd dobozba tettem, és úgy tároltuk a fagyasztóban felhasználásig.
A csokifagyi fagyasztás után keményebb, mint a natúr banánfagyi, és fagyasztás után sötétebb lesz, mint ha azonnal fogyasztjuk.
És szerintem ez is mennyei. (o;
Megjegyzések
Megjegyzés küldése