Spenótos-sajtos tészta
Késő este jutottam már oda, hogy valami finomat és gyorsat kellene készítenem. Így született ez.
A spenóton hideg vízben átmostam, a levelek ereit pedig kitépdestem. A wokomba tettem mindet, majd a tetejére kétújnyi vajat tettem, és kis lángom megfonnyasztottam az egészet. Némi fokhagymát és sót szórtam ár, és hozzáadtam egy tk sóban eltett medvehagymát is. (de ez nélkül is nagyon finom lesz szerintem)
Különböző sajtokat reszeltem rá (parmezán, ementáli, trappista), és ráolvasztottam. És tettem bele 3 kocka tejszínes ömlesztett sajtot is, hogy krémesebb legyen.
Nagy fazékba vizet forraltam, és kifőztem a tésztát. Mielőtt még teljesen megfőtt volna, átdobtam a spenótba, hogy a sajtos szaftban fejeződjön be a főzése, és magába szívja az ízeket.
Reszelt parmezánnal tálaltam.
A spenóton hideg vízben átmostam, a levelek ereit pedig kitépdestem. A wokomba tettem mindet, majd a tetejére kétújnyi vajat tettem, és kis lángom megfonnyasztottam az egészet. Némi fokhagymát és sót szórtam ár, és hozzáadtam egy tk sóban eltett medvehagymát is. (de ez nélkül is nagyon finom lesz szerintem)
Különböző sajtokat reszeltem rá (parmezán, ementáli, trappista), és ráolvasztottam. És tettem bele 3 kocka tejszínes ömlesztett sajtot is, hogy krémesebb legyen.
Nagy fazékba vizet forraltam, és kifőztem a tésztát. Mielőtt még teljesen megfőtt volna, átdobtam a spenótba, hogy a sajtos szaftban fejeződjön be a főzése, és magába szívja az ízeket.
Reszelt parmezánnal tálaltam.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése