Sajtos csiga - lusta verzió
Bűn lenne bevallani, hogy néha az egyszerűbb vagy gyorsabb megoldásokat választom a konyhában? Szerintem nem. Munka és háztartás mellett néha jól jönnek az egyszerűsítések. Ilyen ez a csiga is.
Egy csomag konyhakész leveles tésztát nyújtódeszkára raktam, megkentem egy tubus sajtkrémmel és megszórtam jó vastagon reszelt trappista és füstölt sajt keverékével.
Feltekertem, majd becsomagolva kb. 20 percre a fagyasztóba tettem. Így megszilárdult annyira, hogy könnyen lehessen szeletelni. (o;
Kisujjnyi karikákra vágtam, egymás mellé rakosgatva 200 fokos aranybarnára sütöttem.
Nem sok maradt, ami megérte a kihűlést, de finom hidegen-melegen. És gyors is!
Egy csomag konyhakész leveles tésztát nyújtódeszkára raktam, megkentem egy tubus sajtkrémmel és megszórtam jó vastagon reszelt trappista és füstölt sajt keverékével.
Feltekertem, majd becsomagolva kb. 20 percre a fagyasztóba tettem. Így megszilárdult annyira, hogy könnyen lehessen szeletelni. (o;
Kisujjnyi karikákra vágtam, egymás mellé rakosgatva 200 fokos aranybarnára sütöttem.
Nem sok maradt, ami megérte a kihűlést, de finom hidegen-melegen. És gyors is!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése