Gnocchi paradicsommártásban
A krumplis pogácsa tésztája lényegében megegyezik a gnocchi tésztájával, így nagyobb mennyiségben készítettem: a felét kisütöttem pogácsának, a másik feléből pedig megpróbáltam az olasz konyha klasszikusának elkészítését.
A tésztát ujjnyi vastag hurkákra sodortam, majd 2 centis darabokra vágtam. Kettő villával megpróbálta valami csíkozást bűvészkedni rá (jó, majd utána nézek a youtube-on, hogy hogy is kellene, mert ez így nem volt az igazi), végül lobogó sós vízben kifőztem. Amikor feljött, akkor tekintettem késznek.
Csaltam, mert a paradicsomszósz egy üveges bolti szósz volt, de legalább olasz. Ezt felhevítettem, beledobáltam a kifőtt nudlikat, átforgattam őket, majd forrón, sajttal hintve tálaltam.
A tésztát ujjnyi vastag hurkákra sodortam, majd 2 centis darabokra vágtam. Kettő villával megpróbálta valami csíkozást bűvészkedni rá (jó, majd utána nézek a youtube-on, hogy hogy is kellene, mert ez így nem volt az igazi), végül lobogó sós vízben kifőztem. Amikor feljött, akkor tekintettem késznek.
Csaltam, mert a paradicsomszósz egy üveges bolti szósz volt, de legalább olasz. Ezt felhevítettem, beledobáltam a kifőtt nudlikat, átforgattam őket, majd forrón, sajttal hintve tálaltam.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése